Castiga bani din like dand click-uri in Fanslave

Tot mai mult creste importanta like-urilor date site-urilor web. Daca la inceput faceati aceasta activitate doar din placere, este cazul sa deveniti ceva mai pragmatici.

In 2011, cineva a transformat aceasta activitate in afacere online si a dat posibilitatea webmasterilor de a-si gasi usor oameni dispusi ca, pentru o plata rezonabila, sa-si puna la dispozitie pagina personala de Facebook ca generator de linkuri din renumita retea sociala catre site-ul caruia i-au acordat like-ul lor. Deci, atunci cand acorzi un like vrand sa impartasesti prietenilor ceea ce ai gasit tu interesant pe Internet, gandeste-te ca, sunt unii, isteti, care fac bani din acelasi like pe care tu il acorzi gratuit.

De ce nu esti si tu platit pentru asta ? Pentru ca nu esti inscris in Fanslave.


make-money-468x60




Cu siguranta , la inceputul activitatii de like, nu s-a prevazut ca se va ajunge aici. Dar omul este inventiv si daca din placere poate sa castige bani pe Internet, de ce nu ar face-o ? Acum imi explic de ce gasesti pagini de web cu milioane de like-uri nejustificate. Cert este ca o metoda simpla si usoara de a castiga bani din navigare pe Internet este aceasta de a da like-uri platite.

Asadar, ce iti trebuie:

1.Un cont de Facebook si o pagina personala cu cel putin 5 fani

2.O inregistrare in Fanslave


make-money-468x60


Primesti 0.25 euro la inscriere si 50 de credite care se vor transforma in bani, sau le utilizezi ca si schimb de like-uri daca ai o pagina web.

Te conectezi , prin contul tau din fanslave la pagina ta de Facebook.

Dai click pe linkurile care iti date spre vizitare si care te duc in pagina de Facebook a site-ului caruia trebuie sa-i acorzi like-ul tau, odata ajuns acolo. Te intorci in contul din Fanslave si abordezi alt link.

Pentru fiecare like poti primi intre 3, pana la 10 credite. Un credit valoreaza 0.005 euro. Daca luam, in medie, un like de 7 credite, puteti castiga 0.035 euro/like , parca mai convenabil decat un click din PTC, nu ? Si tineti cont ca puteti primi pana la 15 linkuri zilnice ! Nu zic sa-ti placa toate paginile pe care le vizitezi, dar daca tot esti hotarat sa castigi bani din pagina ta de Facebook, nu strica sa dai si like-uri...

Plata se face prin paypall sau alertpay cand ai colectionat minim 15 euro.

Din castigurile referalilor adusi castigi 1 credit la fiecare like dat sau cumparat de ei.

Consider ca merita sa dai importanta acestei metode usoare de a castiga bani din like-uri, pe Internet. Ti-am spus ca urmaresc ca aici, in blogul acesta , sa-ti prezint metode inedite de a castiga bani pe Internet.
UPDATE :
In articolul moduri usoare de facut bani din Internet gasesti o dovada de plata de la fanslave.


Niciun comentariu: